Folkbro i rader

FOLKBRO erbjuder rådgivningstjänster för livscykelkostnadsanalys (LCC-analys) i alla livscykelfaser av infrastruktur som broar, vägar, tunnlar etc. och konstnärliga entusiaster, t.ex. Beläggning, landmärke, belysning och räcke.

Vi hjälper våra kunder att hålla tågen i tjänst, vindkraftverk startar när det blåser och jaktplanen är klar för uppdrag. Vi gör detta genom att ge full kontroll över vilka faktorer som påverkar produktionen och vad som kostar kostnaderna. Enkelt uttryckt hjälper vi företag och regeringar att hitta den optimala balansen mellan kapacitet och kostnad.

FOLKBRO har äran att samarbeta i genomförandet av LCC anayls på Transportstyrelsens investeringsavdelning.

Vi arbetar hela produktlivscykeln, från idéutveckling och upphandling till drift och underhåll. Till vår hjälp har vi testat och förfinat metoder i mer än 8 år och analyser gjorda med hjälp av den proprietära, världsledande mjukvarupaketet, infraLCC. För våra kunder betyder det effektivare drift, kostnader under kontroll, och framför allt: beslut baserade på fakta snarare än bara känslor av mage.

FOLKBRO är en oberoende, multidisciplinär företagsingenjör som deltar i planering, design, övervakning, projektledning och övergripande åtaganden. Företaget erbjuder ett brett sortiment av civila, strukturella och tekniska tjänster under hela livscykeln för infrastrukturutveckling. Vårt mål är att vara Nordens ledande företag inom professionell LCC-analys.

Idag har vi erfarenhet från några av de mest komplexa teknikprojekten i Sverige och i världen. FOLKBRO bidrar varje dag till överblick och välgrundade beslut i en mängd olika branscher och till hundratals ledande företag och organisationer på 3 platser i Sverige.

This post is also available in: Engelska